Idag fyller min lille-bror Mattias 18 år och min lilla-syster Melissa 10 år.

Känns konstigt. Den ena blir myndig och den andra blir 10 år och börjar på mellanstadiet i höst. Minns när båda föddes. Jag och min lilla-syster Cilla åkte och kollade på Mattias med mamma. Minns att han hade prickar i ansiktet (hormonplitor sånt som bebisar kan få) jag var 5 år då. Melissa minns jag dock ännu bättre jag var 13 år och gick i sexan. Kom upp och mamma hade blodat ner hela hallen då moderkakan nästan låssnade. Dom trodde mamma skulle dö då. Minns när jag, Cilla & Mattias åkte till Mora BB och kollade jag kunde inte riktigt ta till mig Melissa som syskon just då för mamma var likblek och hade jätte ont. Hon hade ju tappat flera liter blod pga moderkakan. Melissa var jätte söt minns jag. Vägde 4700 så hon var stor. Men jag var så stolt. Berättade för Mattias och Cilla på morgonen VI har fått en lilla-syster. Och dom trodde mig inte för det var första april. Men nog var hon född alltid. Jag är glad att jag fick en syster när jag var så pass gammal som 13 år. Hon blev ju som min bebis också. Jag började längta efter egna barn i den åldern också. Är dock glad att jag var 19 när jag började vänta William. Dom killarna jag träffade från 15 tills jag träffade Björn var verkligen INGA jag skulle velat haft barn med.

Vi får besök idag av en tjej som heter Anna och hennes son Oskar som fyller år på samma dag som William. Dom är alltså födda samma dag. Och de är ju skoj. Ska börja städa nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: