Ja vet inte vad fan man ska skriva om just nu. Har en tvättmaskin med handdukar i just nu. FAN man skulle haft torktummlare också. Alltså jag hatar de här med att hänga tvätt tar ju fan flera dar att få skiten torr. När jag blir miljonär ska jag handla sånt…

 

Annars är så så himla inrednings sugen. DE är tråkigt att ha ett dyrt intresse för då får man typ aldrig chansen att utnyttja sitt intresse. De är skit anser jag.

Önskar man kunde vinna massa pengar men den sannorlikeheten är ju liten då jag är för snål för att köpa lotter. HAHA. Nä man får nöja sig med att önska sig rik. Jag vill ha en ny tv-bänk sen vill jag ha ett vitt vitrinskåp.

 

FAN nu var jehovas vittnen här igen och försöker frälsa en, Men usch. jag har inget intresse i denna sekt. Alltså jag gick nyligen ur svenska kyrkan (mycket pga att jag fan inte vill betala för något jag inte använder. Önskar även man kunde få gå ur och slippa betala för kultur för jag får fan aldrig på teater & museum och sånt där skit) . Fan fattar inte varför JV alltid ska komma hem till mig. Jag vägrade öppna nu. W kom och jag gjorde “ssyyys” åt honom. Dom gick i alla fall. Hur fan kan dom välja att försöka frälsa mig liksom? Jag tror inte på sånt dära. Dessutom hur kan man vilja gynna en religion som är i mot allt de jag står för. Sex före äktenskapet osv.

 

Har en brännade känsla i magen. Kan bero på mina nya matvanor som kommit sen William börjat på dagis. Jag är bara för mycket ibland. Jag är rädd för mat. VET de låter sjukt men jag har ett speciellt förhållande till mat. De är alltså att jag får panik av att äta. Därför kan jag tex inte som normalt folk äta ihop med främlingar eller ute för då får jag typ panik och tror att alla glor och tänker SKA hon äta det dära. Jag är 170 och väger 65 kg och jag känner mig som världens jävla fläskpadda och vill gå ner till 60 kg. Då hade jag varit glad. Ändå ligger jag på BMI rätt och borde inte bry mig. MEN jag är så sjuk för en del av mig hade verkligen velat väga typ 47-49 kg och kunna ha xxs på kläder vilken dröm. Är avensjuk på smala människor. Fast jag vet också att hade jag med min längd vägt 47-49 kg hade det varit sjukligt.
Fast om jag kommer ner till 60 är jag glad. Nä lär fan sluta med min vikt noja och bry mig om andra saker. FRÅGAN är bara hur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: