Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Diskställ, bilköring & krossad blomkurka.

Körde idag och de var riktigt kul. SÅ roligt att åka bil har jag kommit på.

Efter körningen gick jag till Åhlens och handlade ett diskställ i trä (ville ha sånt) sen så köpte jag några små glas i plast åt William och sen lite sånt där man sätter fast gardinerna på. SÅ kul med nya prylar. HEHE.
I alla fall så blev jag också lätt sur när jag kommer hem och ska fixa om gardinerna och ena gardinstängern åker ner och låter min KÄRA blommkruka gå mitt i tu. Jag blev sur och förbannad. Men ingen ide att gråta över spilld mjölk så får väl gå till plantagen och köpa mig en ny kruka när William slutat dagis.

Underbart väder annars. Känns som sommar.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: