Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Mysdag.

Idag börjades dagen med att William kom upp och sa att han kissat i sängen så det första jag fick göra idag var att byta sängkläder i Williams säng.

Sen åkte vi till American Take oway och handlade el taco som vi tog med hem hit och åt.
En stund efter de åkte vi till ÖB där jag handlade saker jag behövde schampoo, deo och duschkräm. Sen åkte vi till Micke och Linn (var jätte längesen jag träffade Linn nu) så William och Lina fick leka ute. Dom hade jätte kul. Jag knäppte kort som ligger ute på bildbloggen och sen har jag i min andra blogg lagt upp en film från idag på sötisarna. http://mamyleine.bloggspace.se för er som missat den försöker skriva ofta där.

Sen efter vi varit där åkte jag, William och Björn till City Gross och handlade där blev det lördagsgodis och två cd skivor för min del. Björn handlade mat för kvällen som blev fläskfilé och klyftpotatis i jätte god sås jiammie .

Setat och kikat på Pokerfeace med björn. Och han åkte nyss hem.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.