Idag ska jag på möte om inskolningen av William på hans dagis kl 9.00 .
Blir säkert kul. Roligt att höra vad han gjort och sånt.

Ska ner på Matte B lektion sen också så jag får hjälp med de jag sitter fast på. Jag hoppas verkligen jag får godkänt i den här kursen så jag slipper matte B nått mer. Så jävla trist med matte. Kommer inte göra något mer i matte efter detta.

William fick bilar filmen igår & Emil och griseknoen. Ni kan ju tänka vad William har kikat på i två dagar. HEHE, han älskar verkligen bilar filmen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: