Williams dagis ska ha invigning idag med sång och sånt kl 16.00. Men allt börjar redan kl 14 när det är öppet hus. Hoppas många kommer för det är för lite barn där än just för att det är så nyöppnat. Kul om dom får fulla barngrupper liksom.

Annars grinade William när jag lämnade honom nu. Lilla hjärtat, gör så ont när man bara måste gå. Men jag ska ner till skolan klockan 10.00 och sitta och få hjälp med matte B. Ska göra prov imorgon men jag undrar om jag får godkänt på provet? Matte A var svårt men man begrep ju vad man höll på med. Matte B fattar man inte alls vad man håller på med när man gör. SJUKT.

(senare)

HAHA, jag måste ha sveriges envisaste barn.
Han vägrade sjunga på invigningen. Han vägrade till och med stå med dom andra barnen. Busfrö.
I alla fall så klippte han bandet vid invigningen och det var kul i alla fall. Sötisen. Kollade på utställning och såg bilder på William och vad dom gjort. SÅ himla kul. Gick hem och åt tacos efteråt.

Ska läsa matte B nu.

BTW, den här bloggen skriver jag om allt det som är mer privat. MEN jag skriver bloggar på bloggspace som är mer öppna. Kika gärna in där också. Uppdaterar OFTA.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: