Måste erkänna att det stört mig att bloggen legat nere idag. Jag har ju fan inte kunnat uppdatera mitt för underbart intressanta liv .

I alla fall då. Dagen började som vanligt med min frukt dryck (kiwi, banan, havre & mjölk blandnings mix) . Sen gick jag och lämnade William på dagis.

Efteråt gick jag ner på körskolan och körde. Så himla kul var det idag för jag tabbade mig inte många gånger. Yeah!!!

Sen efter att ha kört gick jag en vända på stan och hittade skorna som bara skrek “mamyleine köp OSS, KÖÖÖÖP oss” jag ringde min mamma för att fråga om jag kunde unna mig 340:- kr för ett par skor. De tyckte hon. (Ja, jag vet jag är skit töntig som ringer mamma och frågar om såna saker men JAG måste ju råd fråga nån när man går ensam nere på stan ju) , så gick först upp på HM där jag köpte en bh (sån som går i kors) vit och ett par HÖR och häpna leggins. Dessa för att kunna ha under min gula klädning jag såg igår. Sen blev det att gå till din sko och köpa mina vackra nya underbara SKOOR. Gick hem i dom och kände mig som en gudinna. HAHA.
(Bilden DOM vita skorna är mina nya “pärlor” . SKIT i dom fula skorna bakom. Dom är mina träningsskor och inget att hänga i julgranen. Därimot mina vita nya skulle kunna hängas på självaste eiffeltornet asg)

 

I alla fall gick hem och sen hämtade jag William.
Fick nått ryck och tog några skokartonger jag sparat och sen gick jag och googlade och tog ut lite bilder från olika disney filmer och klippte till dom och klistrade på sko-kartongerna. Så skrev jag William på dom och sen la jag ner lite av hans små prylar i dom.
BLEV skit nöjd faktiskt och B sa att det såg ut som köpta lådor. HÄRLIGT!!!

I alla fall när B kom hit så hade jag på börjat en grekisksallad som B la i det sista i. Och sen åt vi bröd och tzatsiki till de. Sen bestämde vi oss för att ta en promenad till hemköp. Så de gjorde vi. Vi började gå klockan 18.00 och var hemma typ kl 20.00 riktigt härlig sommarkvälls promenad.

Jag har grym jävla träningsvärk sen combaten igår. Har ont i: Armar, lår, vader, mage, höfter , alltså träningsvärks ont. JAG är glad. Imorgon blir det yoga. Kul som fan!
B fixade ihop Williams bokhylla och sen la vi dit kartongerna jag gjort idag. William var så duktig och möblerade själv i hyllan och berättade vad som skulle ligga var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: