Småbarnåren

ESC IDAG!!!

Detta har jag väntat på undrar smått vem som kommer vinna. I år har sverige skickat en bra låt så i år röstas det på Sverige (blir alltså inget ringade i år som förra året , då jag röstade på Lordi SÅ klart) för Coca-Carola RÖSTADE jag inte på hennes låt var hemsk och jag tål inte den där livets ord psykot hehe.

Annars har jag läste matte B och sen sovit och glott på my space som jag skaffat pga tjat. Samma namn här som där. Kan ju vara intressant att bättre på sin engelska skrift och lära sig mer ord man aldrig hört innan.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: