Satte mig nyss och läste i engelska boken. Känns alltid skumt när man läser engelska för jag liksom kommer på mig själv med att kunna ett främmande språk. HAHA, okej att man läst engelska i 13 år så det är inte så himla konstigt att man kan språket men jag blir ändå så himla förvånad. Jag är rätt skumt.

Annars då? William gråter så gott som varje kväll runt halv tolv. Han börjar grina och säger att han inte får vara med och leka. Grinar , grinar och grinar. I natt gick han upp och började städa på sitt rum? Jag vet inte vad jag ska göra. Börjar misstänka att han är i en utvecklingsfas eller nått. Det är jobbigt för mig bara. Jag är djävulskt trött på nätterna nu. Han börjar grina klockan 12 och grinar tills klockan 1-2 på natten. Sen grinar han några skvättar till efter de. För han drömmer saker. Jag tycker synd om honom samtidigt som jag känner mig så jävla trött att jag tror att jag ska döö ungefär.

Bara 4 dagar kvar sen ska jag och Anna ut och svina på falukalaset. Jag har tänkt köpa 4 Miller och sen kanske 4 alkoläsk. Problemet med alkoläsk är att man inte blir berusad av dom. Det blir man av öl i alla fall. Vill locka håret tills jag ska ut men problemet är att lockarna alltid försvinner när dom kommer ut i luften. SÅ är det någon som vet hur man får lockarna att stanna kvar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: