Fick mitt första IG idag. Kändes inte alls kul. Jag ska göra om det till hösten. Ska höra om man kan göra IG-prövning då så har man rätt att läsa fler kurser liksom. Iofs så har jag läst tillräckligt med poäng men de kändes trist med IG i matte B i alla fall. Men kursen var så jävla svår. Aldrig läst nått svårare.

Annars fick jag godkänt i filosofi A. Kändes bra de i alla fall. Ringde om att få vara med på en akupunktur visning men inte hört nått än får väl ringa i morgon igen annars.

Sen tog jag blodprov idag. HÄRLIGT jag är helt klart en naturbegåvning *s*. Klarade att ta på första försöket. Lika med att ge injektion. Fast där hade jag ju för tur. Jag har ju gett mig själv sprutor i 10 mån så konstigt vore de om jag inte kunde ge injektion liksom.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: