Ska snart sticka med William till dagis. Sen ska jag väl hem och uggla. Ska städa och sånt. Har väl inte några större planer för dagen. Imorgon sticker vi till uppsala. Så då blir det ju ingen uppdatering på 1 dag men skriver den dagen i “repris” sen. Vi ska till grönan på onsdag och de tror jag William kommer tycka är skit kul.
Jag ser fram i mot hela resan. Cilla min syster ska kliva på tåget i Sala på vägen hem på torsdag och de ser jag framimot jätte mycket. Inte sett henne sen i julas.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: