Känner mig ensam. Liksom kall inombords. Kan inte förklara, antar att det är för att allt runt mig känns så kaosigt.

Haft en lugn dag. Dom andra dagarna har jag läst ut sista Harry Potter boken tog mig 3 dagar, längesen det tog mig så lång tid att läsa ut en bok. Men det beror förmodligen på att den var på engelska. Hur som helt var den underbar den slutade precis så perfekt som en bra bok ska sluta. Kände många gånger hur nära till tårar jag var i boken.

Var till maxi där jag köpte en mjukglass SÅ gott, den första på flera år. Sen köpte vi lördagsgodis, gick hem och åt det här hemma och satte oss ute på ballkongen och Björn löste zudoko? Och jag gick och la mig en stund.
Sen åkte vi till Björns pappa och åt middag.
Rätt lugn dag med andra ord.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: