Småbarnåren Undersköterskeutbildning

IG och livet är skit i största allmänhet.

Fick IG i engelska B. Hade hade jag fått 4 rätt till hade jag varit godkänd. Jag hade 76 rätt och 80 var godkänt. De känns åt helvete. Om dom där 4 rätten bara funnits hade jag varit godkänd nu. Jag borde träna men skiter i det.

Pluggat i alla fall. Ska satsa på Godkänt i sam B i alla fall. Ska ringa vägledningscentrum imorgon och fråga om man kan göra en prövning i Falun på engelska B. Det känns nämligen skit surt med ett IG när jag känner att jag kan. Har fan fått godkänt på det andra jag gjort. Hatar prov, jag är inte en sån som passar att göra prov för mig är det lättare med att prata. Hoppas att det går att få prövning här i stan.

Annars mår jag skit. Jag är inte glad, känner inte att jag vill skratta. Känner inte för att träna. Känner inte för att göra ett skit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: