Fick mitt visa med William på idag. SÅ fint *ler*.

Annars har jag inte gjort något speciellt. Mest setat här hemma och softat. Körde i morse vilket var kul i alla fall. Imorgon ska jag plugga och sen göra nått delprov i affärsjuridik och rättskunskap. Borde läsa lite omvårdnad också. Sen ska jag bara ta det lugnt. På måndag börjar praktiken. Har blandade känslor för den. Jag hoppas bara att det ska gå fort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: