Småbarnåren

It can only get better

Jag känner mig så ensam, så ledsen. Varför ska smärta göra så jävla ont? Jag som kämpat i 6 år på att aldrig uppleva detta igen, jag hamnar i skiten igen. Jag ville aldrig mer uppleva smärtan mera. Jag har stålsatt mig att aldrig mer känna den. Inte tillåtit mig själv kolla efter killar som jag känt skulle kunna såra mig. Hållt mig borta eller dragit när dom visat intresse för att aldrig mer behöva uppleva det jag upplevde då. Att aldrig mer behöva känna mig så här. Jag trodde jag lyckats, jag trodde jag lyckats att hålla mig borta från svinen som skulle kunna såra mig. Men jag blev sårad av den ända killen jag någonsin litat fullt ut på. Jag kommer aldrig mer vilja se åt någon kille för jag hatar den här känslan. KÄNSLAN av svek, ensamhet och misslyckande.
Fyra år av mitt liv har passerat och jag kunde aldrig förställa mig smärtan.

Just nu spelas,
http://www.youtube.com/watch?v=dqSrhNgI_Xw&m… , http://www.youtube.com/watch?v=MmxukE3rDUc , http://www.youtube.com/watch?v=Vk_y2hNFptI , hela tiden här hemma,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: