Nyss nattat William. Han ligger här bredvid mig.

Jag mår bättre vissa dagar och andra mår jag sämre. Det är som en berg och dalbana vissa saker får mig att känna ledsamhet medans andra får mig att känna lugn. Imorgon är det tänkt att jag ska köra. Det ska bli kul i alla fall. Var ett tag sen nu. Måste få mitt körkort känner jag. Sköt på min uppkörning för det var meningen att jag skulle kört upp igår. Av naturliga skäl så kändes tiden helt fel för en uppkörning. Det är flyttat och infaller på ett datum lite längre fram.

Nä jag har ingen aning om vad jag ska göra just nu. Snart gå och sova i alla fall.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: