Idag är det exakt en månad kvar tills William fyller 3 år. TRE år det känns helt sjukt, jag begriper inte vart tiden tagit vägen. Tycker det var nyss han föddes, hans första födelsedag och hans andra födelsedag. Nu fyller han tre år om bara en månad. Om tre år går William på lekis (förskolan) lika lång tid som han levt kommer det ta tills han börjar förskolan. Undra vad som kommer hända under dessa tre år som väntar?

Jag ska till astma och allergimottagningen idag, ska göra pricktest för att sedan få börja med min vacination mot allergi. Jag ser verkligen fram i mot det. Snart kommer jag förhoppningsvis kunna klappa hundar och katter, kunna skaffa mig djur. Hund står ju så klart som drömdjur. Jag älskar hundar och har alltid gjort.

Nä nu lär jag gå och duscha, ska lämna William på dagis och jag tänkte träna ikväll typ runt 18.00 tiden för jag vill få muskler nu.

(senare)

YES! Jag fick igenom min vaccination så den 4/10 kl 8,30 kommer jag börja vaccineras mot hundar och sen pollen (björk + liknade träd och timotej) jag är så himlans glad. Om 3 år kommer jag vara mindre allergisk. Tycker jag förtjänar detta efter allt skit som hänt å sista tiden.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: