Småbarnåren

Nyttighet.

Jag åt frulle idag för en gångs skull. Kändes rätt underligt måste jag säga. Men eftersom jag börjat träna och det står att man ska äta mycket när man tränar så lär jag väl äta de då. Så idag blev det en knäckebrödsmörgås med makrill, riktigt gott. Ska snart dricka lite vatten. Sen blir det att lämna William på dagis. Tänkte gå på pilates idag och prova det. Jag tror säkert att det är kul att lära sig. Köpte hem massor med grönsaker och frukt igår. Tänkte att jag skulle äta sallad till middag några dagar. Köpte fetaost också så idag innan jag går på matte B lektion ska jag äta grekisk sallad. Men jag skulle behöva fler salladstips. Gjorde ett test på en sida där det stod att jag åt för lite järn och att jag behöver mer så jag vill ha lite järntips också. Tänkte om jag kanske skulle köpa mig bönor. Jag är inte någon bönfantast men tänkte om man gör sallad med bönor borde väl de vara bra för järnvärdet?

Jag väntar ivrigt på mitt badkar som ska installeras den här veckan. Kommer känns himelskt att få badkar, jag har inte haft det sen jag bodde på bojsen och då var William 4 månader. Jag tänkte ta och prova att bada ihop med William när jag får badkar för det känns som det skulle vara mysigt.

(senare)

Ungefär 4 min efter jag bloggat om badkaret kom dom hit och levererade mitt fina nya badkar. Något jag känner stor glädje för. JAG har fått badkar *lycka*. Annars då? Jo jag har prövat pilates idag, och den som sagt att pilates är enkelt ljög stort för det där var verkligen en anstängade upplevelse, jag kommer garanterat ha redig träningsvärk i magen imorgon vill jag lova. Men hon sa att kör man sånt här ofta får man platt mage så jag lär tamme fan gå på det där så jag bli miss beach 2008 *ironi* , ska snart hämta William på dagis. Ikväll blir det matte B lektion. Kan ni tänka er vad kul va. Imorgon ska jag träna styrka tänkte jag och på fredag också, sen lördag tänkte jag faktiskt prova bodypump nån sa att det är skit kul och jag tänkte varför inte. Annars kommer jag och William vara ute och gå mycket nu i helgen. Det är min helg med William nu och jag måste hitta på massor så vi kan roa oss tillsammans.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: