Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Undersköterskeutbildning

SÅ jävla sur!

Fan! Rolig morgon! Jag som vaknade med ett leende fick det snabbt krossat av jävla kuk csn.
Jag läste mer poäng i höstas än man skulle behöva. Har praktiskt taget pluggat skiten av mig och idag står det att jag haft studieuppehåll?! VART fan har dom fått att jag skulle haft studieuppehåll ifrån? Jag har ju läst som en jävla idiot hela våren och matte B var skit svårt och jag hade redig jävla panik inför den kursen, dessutom läste jag filosofi som inte heller var en kurs jag skulle behövt läst och matte A läste jag också utöver yrkesakademin. Var i hela småland har dom fått för sig att jag inte pluggat antal poäng ifrån när jag pluggat som ett djur i flera månader. Nä jag blir galen känner jag. Och nu ska jag sitta här i 20 min tills William kommit till dagis för att få ringa studievägledaren. ÅH jag lovar att det kommer bli nått jävla skit nu så jag trots mina 750 poäng jag läste i våren inte kommer räknas som heltid och då exploderar jag kan jag säga. FÖR då var dom där jävla poängen helt åt helvete.

(senare)

Tydligen blivit att ett betyg till csn försvunnit i databasen men nu ska det vara löst imorgon ska dom fått betyget och inget ska krånglat. TACK och lov. Fast jag kan ändå inte låta bli att få spänningshuvudvärk nu när allt släppte.

Jag måste gå och handla idag. Mat för några dagar framöver.
Sen klockan tolv tänkte jag gå och träna yoga.

  • Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa