Idag gick jag ner på gymmet och tränade i 1 och ½ halv timme var så himla skönt. Crosstrainen i 1 h och ½ på styrka, känner verkligen att det ger mig massor för jag orkar mer för varje dag. Tänkte gå ner imorgon igen. Nått jag märkt är att jag kissar i massor hela dagen när jag tränat är väl för man drickar så himla mycket vatten, jag är dock inte vad med det eftersom jag är sån som kissar högst 3 gånger på en dag. Jag har även kommit på mig själv med att på kvällen tänka SHIT jag har inte varit på toaletten sen i morse. Vet också att det inte alls är bra att gå så länge med fylld blåsa men jag fungerar så. Utvecklade som många andra tjejer allmän toalettfobi när jag gick i skolan på lågstadiet, dels låg våra toaletter längst ner i källaren och vårat klassrum låg högst upp i skolbyggnaden som var en riktigt gammal skola ni vet sån där med flera våningar, hur som helst, när man skulle ner på toaletten var våran lärare sån att vi hellre skulle hålla oss en gå på lektionstid vilket är väldigt svårt för små barn som faktiskt inte kan hålla sig lika bra som vuxna men man höll sig, om man sen mot all förmodan skulle gå på toaletten under rasten så brukade treorna och ibland dom farliga SEXORNA som egentligen hörde till vita skolan stå där nere och skolka bort rasten, dom brukade kunna stå och hånle och säga elaka saker åt oss ettor så man valde helt enkelt att hålla sig. Vilket jag också sen gjorde. Skoltoaletterna var dessutom inte färscha minns i 4:ran att någon äckel hade skitit utan att spola jag höll på att dö, JAG har nämligen hela livet varit känslig för bajs i alla former *huga* så jag kände verkligen kvälvningar sen dess undvek jag skoltoaletter i massor. Jag kan nog räkna på fingrarna hur många allmänna toaletter jag gått på senaste året. Tycker även det är vrål äckligt att gå på toaletter ute på krogen, av nån underlig anledning är tjejer mer vidriga inne på toaletterna än killarna. Jag har hört att dom som städar toaletterna efter en fredagskväll säger att killarnas toalett alltid är så gott som ren medans man hittar bajs osv under skåp på tjej-torna, hur vidigt är inte de liksom?

Minns när jag extra jobbade när jag var 17 på Orsa grönklitt, i alla fall sa min chef då att i dom stugorna det bott tjejer skulle man vara extra noga med städningen inne på toaletterna och inte bli chockad om det var skit målat över väggarna osv. Det hände nämligt ofta att dom som jobbade som städerskor på orsa grönklitt fick ta reda på sånt då tjejer tydligen gillar att göra så. HUR vidrigt som helst, jag skulle aldrig ens få för mig att kladda med skit liksom. Och alkoholskit dessutom, alla som druckigt alkohol vet ju hur vidrigt det luktar dagen efter (i alla fall om man druckigt öl) BLÄääää! Jag hade dock tur och slapp ta reda på sånt där.

Nä ska snart gå och sova nu, har grymt tråkigt annars. William åkte ju till Björn idag och ska stanna där tills på söndag. Jag börjar känna mig sugen på att dricka en flarra tiquila och ha allmänt kul imorgon. Men har ingen att gå ut med så blir en lugn afton.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: