Dark Mode Off / On
Undersköterskeutbildning

Godkänt i historia A

William kom in till mig i natt med täcke + kudde, varje gång han vaknar på nätterna och kommer in till mig har han med sig sig täcke + kudde, att jag sen har en dubbelsäng (180) med två täcken + 6 kuddar i verkar inte bekomma honom för han ska ha sitt. Han är för rolig.

Annars är han envis, i morse skulle han ha havregrynsgröt. Jag gjorde i ordning och hade i socker, kanel + mjölk. William fick ett utbrott för enligt honom var det för mycket mjölk, jag sa att du får äta upp det där eller gå och sura själv en stund. Han gick snyftande och surande från bordet men återvände efter en stund och åt upp gröten. Han är en riktigt envis unge, ibland påminner han om Lotta på bråkmakargatan, det där suriga skrikiga ni vet? Han har sån surläpp ibland att man verkligen får hålla sig för skratt. Annars märker jag att många tycker att jag är för hård mot William. Eller folk tycker att jag förväntar mig för mycket av honom, till exempel att äter han inte upp gröten får han ingen smörgås och såna saker. Jag gör det inte för att vara elak jag gör det för att jag vill hans bästa liksom. Jag tror jag gör rätt nånstanns.

Jag vaknade föresten när William kom in i natt låg väl vaken en timme eller så och jag vet inte riktigt vad jag drömt men jag fick nån tanke om TÄNK om jag aldrig mer får något till barn. Så började jag grubbla över de, jag vill ju så gärna ha ett till barn trots att jag inte kan få ett till. Det är jobbigt, speciellt med tanke på att jag faktiskt tänker på bebis ibland. Hur mysigt det skulle vara att ha en bebis igen, handla bebis kläder och sånt.

Nä nu snart ska jag köra lite, sen idag är det mini-sim klockan 17,45 så ska göra tacopaj under tiden för det är Björn som ska bada med William idag.

(senare)

Fan va skönt! Fick godkänt i historia A, känns jätte bra fick sån där plugg ångest idag och tänkte jag klarade säkert inte historian men det gjorde jag. Jag är super nöjd. Känns helt rätt att fått godkänt i kursen, då har man läst historia då, inte många som läst histora verkar det som, den ingår väl kanske inte i kurserna man brukar läsa eller nått sånt. Funderar på om jag ska slänga i lite tvätt i tvättmaskingen nu. William slutar om 40 minuter.

– Puss –

GRATTIS FELICIA PÅ 3ÅRSDAGEN!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.