Ska ner på redovisning snart i omsorg. En kurs jag skjutit upp då jag uppfattat den som skit tråkigt. Men ska ner snart och göra den. Ska tydligen göras i två omgångar. En gång idag och sen nästa på torsdag.

Fick inget svar om matte A heller så får väl se om läraren ringer idag.

[Senare]

Fick godkänt i tråkkursen. Alltså den måste varit den mest tråkiga kurs jag läst men nu är den godkänd i alla fall. SKÖNT. Ska gå och läsa lite i körkortsboken. Imorgon ska jag träna och gå på körskolan och lika på tisdag för jag slipper göra omvårdnad i två omgångar.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: