Festen igår

Hade riktigt trevligt igår kväll. Men kvällen slutade rätt tidigt i alla fall. Linn mådde inte så hon fick åka hem. Björn hade glömt sin mobil här hemma så vi gick hem till mig så sov han över här. I morse vaknade jag klockan 9.00 och kl 9.45 var jag på maxi och handlade ägg så Björn gjorde äggröra åt mig, mycket gott. Nu sitter jag här och dricker cola som jag köpte igår till min hamburgare, blev hamburgare och en taxi hem igår kväll. Är rätt trött idag känner jag. Har mens också så har världens jävla mensvärk.

Ska lägga upp bilder från gårdagen på http://www.bilddagboken.se för den som vill kika. Heter mamyleine där så adda mig om du finns där.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: