Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Ångest

Fan jag har mer eller mindre ångest inför våren. Jag vet inte alls vad jag ska göra till våren. Jag måste läsa engelska B och idag blev jag rekomenderad att läsa den tills i vår för eng B kräver tydligen två terminer. Jag har inte en chans i världen att läsa i två terminer eftersom mitt csn går ut nu 21 december. Så jag kommer förmodligen bli arbetslös nu, jag har redig panik. Vad fan ska jag göra då liksom? Sökt till lärare som kräver engelska B. Så nu är jag på ruta ett. Ett allternativ är att ta en restplats på högskolan, men gör jag de så vet jag ju typ inte ens om jag har behörigheten för den. På restplatser krävs olika behörigheter om jag fattat rätt har jag behörighet A dvs den man ska ha för att ens bara behörig till högskolan. Jag får väl sitta här och hoppas att jag kommer in på en rest plats på nått vis. Usch. Ändå ser jag fram i mot 2008 jag är så sjuk att jag tror att så fort året slår om kommer jag få det mycket bättre, det har skit året har varit verkligen rent ut sagt SKIT.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.