Högtider & födelsedagar Småbarnåren

Julafton 2007

Mammas internet har lagt av så wapar ikväll.Varit en mysig jul även om jag blivit tok allergisk så nu ska jag och William sova hos min mormor.Angående julklappar tar jag de imorgon för då är jag hemma plus att jag då kan räkna med det william får av mig och björn.
god jul på er!Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: