Småbarnåren

1 dag kvar till jul | Åka till Orsa

Idag åker vi till Orsa och jag har herr otålig som tjatar och vill åka redan nu. Barn ler, och att man aldrig lär sig att knipa käft tills man ska åka då. HAHA han har tjatat nu i 2 timmar men snart så om 2 timmar åker vi typ så då ska tjatat börja är vi framme snart. HEHE.

Björn kommer hit en sväng snart och hämtar sina kort som han skulle han åka och handla julklappar. Själv ska man skumpa buss 10 mil känns mindre roligt, jag vet jag är en gnällkärring men med all rätt jag hatar nämligen trånga bussar med massa folk va fan kan dom inte lämna en ifred i stället. HAHA.

Fan de luktar sprit här vet inte vart det är ifrån och de luktar verkligen inte gått jag blir kräkfärdig och vet inte vart det kommer ifrån. Jag har ju köpt sån där tutsch badrums lukta gott som William stod och sprejade med kanske är den haha. Nu har han packat sin lilla bamse väska med saker han ska ha med ska bli kul att kika i. Kikade precis i var en trasig amulans *hehe* , när vi åkte till Uppsala i sommras packade han ett trasigt nät till en av sina leksaker.

Lägger in en bruce springsteen låt jag tycker om. Björn spelade den ofta när vi nyss träffat varandra var första gången jag hörde den då. Sad eyes tycker den är fin.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: