Var till lasarettet och tog mina sprutor. Kändes skönt att få det överstökat så nu är de ur världen i alla fall. Annars har jag inte gjort nått speciellt ännu. William glor på film. Här får alla en tv box från tele2 och tror ni inte min pajat eller? Så nu får jag vänta tills 3-5 arbetsdagar innan jag får en ny vilket betyder att jag inte kommer ha nån tv under nyår helt sjukt. Jaja får väl sura lite för det dära. Ska upp på tippen och slänga min gamla stereo för den funkar ändå inte. Sen efter de skulle jag vilja kika på mellandagsrean inte för att jag tror jag kommer hitta nått men ändå. Skulle varit roligt med en tröja eller nått. Annars har jag fortfarande inga planer över vad jag ska göra på nyår har fått förfrågan om att komma till en kompis och äta men jag vet inte om jag eller Björn ska ha William eller om vi ska ha honom ihop. Nyår spelar egentligen ingen roll för mig för så viktigt är de inte sånt där inbringar bara ångest för mig i alla fall.

Ska kanske gå och äta nåt nu inte ätit frukost än så.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: