William Småbarnåren Börjar jobba.
Småbarnåren

Börjar jobba.

Idag ska jag börja jobba då. Ska gå och lämna William om en kvart. De känns verkligen konstigt att han ska vara på dagis från klockan 7.00-16.30 idag och imorgon. Jag hoppas på att de ska gå bra. Visserligen tror jag inte han märker av att jag inte är där så mycket han kommer väl springa runt och leka mest av i alla fall. Jag är nervös. Skriver väl och berättar hur det gick sen när jag kommit hem och sånt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: