fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Plättar Maxi och Tacos

I morse gjorde vi inte så mycket, men sen stekte jag plättar till lunchen och efter de gick jag och William till maxi och handlade lite. William köpte en lego brandbil och jag handlade mat. Blev en del frukt och grönt för de är så himla gott. Ska göra nån fruktsallad ikväll och jag och William orkar de. Får se, vi har nyss ätit tacos och de är ju så himla mättande. Bjöd Björn på lite mat också.

Annars ringde jag Haraldsboskolan och beställde tid för klippning vilket är på tiden har inte klippt mig sen i oktober 2005 tror jag det var. Blev i alla fall tid på torsdag om två veckor kunde få redan nu på torsdag men kände att om två veckor passar bättre. Ska bli så kul att få fixa mitt hår. Tänkte klippa sne lugg igen. Funderar på om jag ska gå ner och gymma tidigt imorgon bitti typ halv nio tills klockan halv tio eller nått. Men då lär jag ringa och boka barnpassningen först. Känns som de skulle vara skoj att få träna var ett tag sen och de är faktiskt skönt att få träna och känna att man rör på sig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: