Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Träffat Linn och Lina & Tränat

Ställde klockan på sju i morse för jag hade bestämt mig för att gå och träna. Men gick upp tjugo i åtta. Hehe orkade verkligen inte gå upp så där tidigt när jag kunde ha sovmorgon liksom. Gick sen upp och städade och sen tog jag med William ner på gymmet. Vi gick ner alltså. Missade bussen precis fast de var bara bra är ju en ganska lång promenad trots att vi bor rätt centralt. Men de är liksom högst upp mot Lugnet för er som varit i Falun. Hur som helst så var det så grymt skönt att träna. Även om det bara blev kort träning idag så känns det hur mycket bättre jag mår av att träna. Jag älskar liksom känslan av att ha tränat och känna mig sund. Efter gymmet drog gick jag och William till Ica supermarket och träffade Linn och Lina. Så storosade vi runt på stan först och sen ville William gå på donken så de gjorde vi. Åt en mc feast fullkorn där men tog strips för jag älskar den där cheddar dippen. Men tog i alla fall mineralvatten till. Älskar kolsyrat vatten. Sen efter de gick vi hem till mig. Och här lekte barnen. Man märker verkligen att dom känner igen varandra och de är så kul. Sen råkade William ramla och bet sig upp i läppen så de blödde. Stackaren, fick krama och pussa bort de onda. Sen bakade jag en kladdkaka till oss. HELA blev uppäten men de var för de fattades ingredienser hade för lite mjöl hehe så den blev platt så var säkert därför. Första gången jag varit med om att en kladdkaka blivit uppäten på en gång liksom. När Linn och Lina gått hem så gjorde jag tacosallad och sen har William badad och nyss ätit lördagsgodis och kikar på bompa. Anna och Fredrik kommer hit snart. Jag fick typ lite panik för jag sitter i pjamas och är osminkad så lätt sminkade mig. Jag är fåfäng som FAN! Hur som helst så ska jag klä på mig något annat. Jag är nämligen sån som älskar att gå barfota hemma och använda pjamas älskar jag att göra. Tycker om att sova i nattlinne och t-shirt också men naken klarar jag fan inte av att sova aldrig gjort jag är så frusen.

Låten är så fin. Påminner om när jag var 15 gillade den då och gillar den än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: