BLÄ! Allt var som vanligt i morse lämnade William på dagis satte mig här för att känna hur magen knep ihop. Efter de har jag varvat toan här hemma och tycker MYCKET synd om mig själv. Björn fick hämta William. Och nu vet jag inte HUR jag ska göra med dagis imorgon är det magsjuka är det väl 48 timmars som gäller för barnen? Men vad gäller för dom vuxna då? Just nu känner jag mig inte glad. Dessutom undrar jag hur jag ska göra med jobbet ska jobba i övermorgon och funderar om magsjukan kan smitta då också? Om det är magsjuka del vill säga, men de borde det väl vara eftersom jag knappt kunnat göra annat en varit på toaletten idag. Har bara kräkts en gång iofs var de lite frivillig för jag kände att jag kanske skulle må bättre då vilket jag till viss del gjorde.

Blä! Hatar sånt här.

Får se hur jag ska göra med jobbet nu. Kanske smartast att ringa dom ikväll och höra vad dom säger? Jag vill liksom vara säker om jag ska jobba eller inte. Vill helst jobba för pengarna och det ser inte bra ut att sjukskriva sig heller. Samtidigt så vill jag absolut inte smitta ner någon med den här skiten om det är magsjuka.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: