Brister på rubriker finns det gått om. Idag är det 9 dagar kvar tills jag fyller tjugofyra dessutom.

William väckte mig och ville ha frulle så gick upp. Idag ska jag ta och gå med William ner på stan och posta paket till Sophie men sen även till några som vunnit auktioner på tradera av mig. Tänkte gå förbi lasarettet först och se om deras postlåda är större än den som var vid maxi för då kan jag posta där, för på stan är det alltid stängt på söndagar så känns som det kanske blir en för lång promenad åt William att gå till stan och sen från stan och hem igen.
Äh nu ska jag gå och duscha.

Tycker den här låten är bra. Tänkt lägga in den flera gånger men aldrig blivit av. Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.