fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Ikea dagen!

Om en timme åker jag och Anna och hennes karl Fredrik till Ikea. Ska bli så roligt ska köpa ett nytt soffbord och se om dom har nån fin matta. William ska vara hos Björn under tiden men vi planerar att åka hem rätt tidigt också vilket känns bra för jag vill ju vara med William när det är min helg liksom.

(Senare)
Då har jag varit på Ikea idag då. I min bdb finns en del bilder från resan och vad jag köpt. Blev i alla fall ett soffbord, en vit fluffmatta typ vet inte vad det heter men är typ som trådar på den velat ha sån skit länge så nu är det i mitt vardagsrum. Köpte 2 spöklampor åt William från där man kan göra fynd, en röd bumbo hylla även där fynd och sen ett svart litet lack bord (tror dom heter så) som jag har i sovrummet. Sen köpte jag två té koppar svarta jätte fina stora. Sen åt vi på donken tog en vända förbi Rusta på vägen hem där köpte jag sånt man gör rent toaletten med bara HAHA. Träffade Sofie där med så de var skoj inte sett henne sen i september tror jag.
Nästa helg vid den här tiden har jag fest. SKA bli så skoj.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: