Fan såg precis att jag i veckan skulle haft en engelsk diskution med min lärare. Får hoppas att hon inte blir sur nu. Får väl ringa imorgon och säga att jag helt glömde på fredagen att ringa eller nått att jag har haft fullt upp med allt eftersom jag läser på högskolan parallelt med utbildningen. Jag är ett jävla seg snöre just nu känner jag.

Ska göra min tenta nu tänkte jag.
Dagen har varit riktigt lugn.

  • Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: