Informationsteknik

Mord och pluggande.

I dag runt 12.00 tiden läste jag på dalademokratens hemsida att en förmodligen 15 årig tjej blivit mördad i Mora. Där spänderade jag själv MYCKET tid när ja var 15 gick till och med på högstadiet där. Det känns helt sjukt och ofattbart även om jag inte vet vem flickan är eller ens varit i Mora på flera år. Hur sjutton kan man mörda en femtoåring? Femtonår är ingen ålder man är för sjutton barn/tonåring då man har hela livet framför sig. Det här har berört mig hela dagen. Min syster fyller 11 i år och jag kände liksom det kunde varit hon också, tycker liksom tiden går så fort. Jag tänker verkligen på flickans familj. Kan bara tänka mig hur jag skulle kännt mig om det var William.

Köpte föresten en plattskärm idag. KÄNNS skit kul! Så skönt att slippa ha den klumpen jag hade. Blev mycket mer plats i data rummet också. Vi var till Borlänge och köpte den. Sen åt vi på Burger William som ville de och efter de kikade vi på barnens hus. Åkte ut till Åsa och hämtade min tröja jag köpt från Lingon och Blåbär.

Nä nu ska jag göra nått annat.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: