Småbarnåren

Videokamera.

Idag köpte jag en videokamera. Så himla fin. Velat ha en sen William föddes. Fick pengar i födelsedagspresent av mamma & co sen även av mormor så då köpte jag en. Känns så kul att kunna filma på riktigt utan att använda min vanliga kamera. Nog för att den funkar också med videokamera känns ändå lättare på nått vis.

Var ner och tränade idag. Efter de gick jag och William på mc donalds och sen vidare till systemet för Björn skulle ha öl. Sen tog vi bussen hem och hemma har vi inte gjort så mycket. Köpte videokameran senare och efter då åkte björn och köpte pizza. Och sen har jag och William ätit lördagsgodis. Men lördagar är onyttig dag sen resten av veckan tränar jag så tycker inte jag behöver ha ångest. Därimot måste jag plugga. Ska göra en hemtenta imorgon tänkte jag. Är så seg just nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: