Var ner på stan och tränade. Så skönt. Sen drog jag och William till mc donalds. Efter de träffade vi björns mamma och syster på stan. Efter de gick vi till stadium där köpte jag camo täckisar åt William och sen gick vi förbi akademibokhandeln och köpte två böcker. En om hur ett barn blir till och sen en pysslebok. Sen gick vi hem. När vi kom hem tyckte jag William var lite varm och då visade det sig att han hade feber. Hade inte märkt nått alls på honom mer än att han är lite snuvig. Så nu kikar han på disney canal. Björn skulle lassa lite ved sen ska han hit och lämna lite mjölk och sånt så jag och William kan ha lite mys.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: