Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

William 40 mån och sjuk

William var frisk i morse men fick stanna hemma från dagis. Vi gick till maxi och där ringde dom om jobb imorgon dag på gullivivan. Jag tackade jag, tidigare hade jag tackat ja till jobb på Christins jobb (hemtjänsten) som var i akut behov av att nån kunde hoppa in. Så imorgon ska jag jobba 8.30-14.00 komma hem 2 timmar för att sedan jobba 16.00 – 21.00 får se hur de ska gå. Men de går säkert jätte bra. Sen ska jag jobba på onsdag tror det är till 17.00 då men är inte säker kan vara 16 också. Problemet är bara att om William fortfarande är sjuk imorgon lär jag säga nej till de på onsdagen. För imorgon vabbar Björn men jag vill inte att han ska behöva vabba två dagar liksom.

Nä lär gå och lägga mig nu. Blir en lång dag imorgon.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa