Köpte ny dator idag blev en acer stationär för 7998 kr på onoff är så himla nöjd med den. De känns lite halvskumt med tanjentbordet nu och sen vista eftersom jag haft xp innan och sen helt annat tanjentbord och mus. Björn hjälpte mig med installationen. Jag är jätte glad.

Igår hade jag super trevligt. Jag stannade hemma och gick inte på krogen men hade trevligt på förfesten. Var så trött efter att ha jobbat och allt. Ska snart gå och sova nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.