Småbarnåren

Jobbat och pluggat

Mitt liv består av jobb och plugg. vissa tycker nog det låter tragiskt men de är fan kul jag får då massa pengar i alla fall. Klirr i kassan rent av haha. Annars är William go och mysig. Han surar en del och trotsar man ändå är han mitt lilla busiga älskade barn. Idag har han mest varit glad i alla fall. Imorgon får man pengar igen ska bli så skönt att betala in räkningarna känner jag. Sen har jag tänkt baka imorgon efter jobbet med William. Typ göra bullar, pajer, sockerkakor och sen kanske matbröd. Göra en riktigt bakdag så man kan frysa in massor sen. Sen luktar de ju så gott om nybakat och smakar gott också.

Någon med goda recept så ge mig gärna lite tips. Nä nu lär jag ta och göra nått annat.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: