Idag har jag Shoppat massor med Sofie. Först drog vi till sågmyra en sväng och kikade, köpte en gitarr t-shirt till William. Sen drog vi till stan där jag köpte en pjamas + skjorta med blixten mcquin på till William. Sen åkte vi till dagis och hämtade William. Stackarn hade fått en sån där linbana grej på sig idag rakt över näsan så det hade sprutat blod han är blå om näsan min älskling. Men han verkar må bra i alla fall.

Jag, Sofie och William drog ner på stan sen. Gick till BR och handlade en flygplanspostbil till Williams tremänning Lucas och William fick en lampa som lyser i olika färger när man tycker på den var typ som en disco lampa i. Sen var vi och kikade på werit där jag köpte ett linne + skjorta till mig själv för 200:- . Sen hade William råkat kissa på sig så vi drog in på lindex och akut köpte tre kalsonger och sen ett par shorts.
Sen gick vi hem. Sofie drog tillbaka hem till Grycksbo och Björn hämtade mig och William så vi åkte hem till honom. Grillade korv och sen tvättade Björn bilen. Efter de drog vi till city gross. Där var telenor och fick Björn på hacket (jag och Björn har ALDRIG stannat vid såna där av princip skäl) men idag värvade dom över både mig och Björn fick en helt ny telefon gratis känns så himla kul! Får den om några dagar + att jag slipper betala min hemtelefon nu. Betalar bara samtalen men inget mer. Har bredbandsbolaget som ägs av telenor.

Nu fick jag sms som jag ska gå och läsa.
Ska jobba imorgon, sen drar vi till Joel och Kristina och ska äta grillat.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: