Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Första maj.

Happ då är det maj då. Jag och William och Björn drog till borlänge idag. Jag körde. Gick på kupan, köpte ett par fejkfoppa till William som önskat sig foppa sen jag vet inte när så nu fick han ett par.

Sen kikade vi men hittade typ inget. Åt på buger och sen åkte vi till citygross men handlade inget där heller. Efter de drog vi till kniva och där somnade jag i bilen och sov i flera timmar. Haha var trött efter i natt låg och hade oro i kroppen.

Vi ska se på film nu och ska sova hos Björn. Ska äta chip + chese bolls och från och med Måndag ska jag börja träna regelbundet igen och börja äta nyttigare. haft en svacka men nu så sk jag känna mig nyttig igen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa