Kläder och jobbat.

Fick mitt paket från Ellos idag, är jätte nöjd med allt. Lagt upp bilder på bilddagboken som vanligt. Jag är fan en torsk på bilddagboken börjar ana att visst beroende där. Sitter hellre på BDB än på Lunarstorm de händer liksom mer där. Men här på lunar blir jag trogen. Jag trivs med att blogga här och sen är det liksom en del av mitt liv setat här sen jag var femton liksom. Eller sexton men tror fan de var femton, Anna tipsade mig och jag satt på modem hete bimbo på den tiden. HAHA, sen bytte jag till nallepuhmaddiz för jag var typ aldrig inne så mitt konto tog bort. Nallepumaddiz tog jag bort bara för jag ville heta maddelutten och på den tiden kunde man inte byta namn dumt egentligen annars hade jag haft mitt konto sen 2000 liksom hade känts kul.
Annars gör jag inte ett skit ska nog lägga mig tidigt ikväll.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: