Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Blåbärspaj.

Dagen har varit sjukt lugn. jag har helt enkelt inte orkat göra så mycket. Tagit det lugnt och softat här hemma. Hämtade William klockan 14.00 gick hem åt lite mellis och sen kikade han på disney canal och jag däckade framför tv och somnade. Haha, blev så förbannat trött. Sen gjorde jag strips och nuggets till middag och efter de kom jag på att det hade varit gott med blåbärspaj så längde ihop en sån. Ska bjuda på de nästa onsdag när det blir dunnis-party här tror jag. De är liksom lätt lagat och dessutom inte alls svårt.

Björn kom hit nyss så William som skulle bada fick bada ihop med Björn. Sen snackade vi lite och sen åkte han hem. Jag har lagt William nyss. William drar till Björn i helgen vilket ger mig smått ångest eftersom jag inte har något att göra i helgen. Då kommer jag sitta ensam och sånt gillar jag inte.
Det är bara en vecka kvar till FaluKalaset också, känns så roligt. Min syster kommer hit på torsdag och jag har inte sett henne sen i julas. Sen ska vi åka upp till Orsa på fredag morgon, lämna William och umgås ett tag sen hämtar vi upp Anna och drar tillbaka till Falun för att festa. Jag ska ha fest här klockan 18-19 sen fram tills vi ska gå ner och det ser jag fram i mot. Anna har kikat efter drinkar vi kan göra. Jag blir nervös över drinkar eftersom sprit och jag är lika med bakis och jävlig dagen efter. Dessutom har jag alltid gjort himla koma saker när jag druckigt sprit. Det är visserligen flera år sen nu men när jag dricker sprit så försvinner liksom mitt ”vett” är därför jag brukar hålla mig till Öl, vin eller alkoläsk.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa