William Småbarnåren Sommar
Småbarnåren

Sommar

Det är så härligt, sommar! Det är så varmt att man knappt kan andas men gud vad jag älskar de. Sommaren ger livet i mig. Jobbade på Williams dagis idag. Drog ner på stan och köpte böcker åt mamma på myrorna. Hon samlar på Allersböcker som hon läste som barn så är därför lite udda samlar intresse kanske är väl nån form av nostalgi. Hon sitter i Estland just nu i en svit med min låssaspappa.

Åkte till City gross där jag köpte målar block + pennor åt Nora och Ebba som William ska på kalas hos på lördag. Sen fick William också målarbok för han ville ha det och pennor drog sen och kikade på björn när han spelade fotboll och efter de har vi ätit kyckling i het sås här hemma med nudlar så gott. Köpte även Bamse lärböcker åt Helena som jag ska skicka till henne.

Ska se filmen förtrollad med björn snart.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: