Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Sveriges nationaldag.

Björn fyller 28 idag så han fick paket av mig och William en skjorta från jack & jones, efter de åkte dom på kalas. Jag har varit hemma och kännt mig irriterad orkar inte gå in på varför just nu. Lyssnat på föreläsning inför tentan imorgon är så nervös men får hoppas att det ska gå bra.
Dagen har gått på tog en mysfredag med popcorn med William innan han gick och la sig.

– puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.