Jag och William och Björn, björns mamma och björns kusin och Williams tremänningar var och badade idag var så skoj. Blev mitt premiär bad för år så kul!
Efter de åkte vi till Björns mormor och morfar en sväng sen drog vi till björns mamma. Spelade spel och snackade. William har knappt ätit nått idag sen höll jag i honom upp upptäckte att han var jätte varm, han är sjuk. Lilla vännen. Jag skulle jobbat imorgon men får vabba i stället.

– puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: