Började morgonen med att köra till björn för jag hade tenta. Efter tentan drog jag till systemet och handlade åt Björn sen åkte jag dit lunchade lite hämtade William och sen åkte vi till hosjöstrand och var på kalas hos moa och hennes två barn. Efter de så åkte vi hem igen. Jag har fortfarande Björns bil för han skulle tydligen till vansbro på crusing. Jag och William har ätit lite gottis och snart åka och handla pizza med sofie. Men jag börjar bli sugen på donken i stället får se vart vi handlar. Är ju lördag så ingen fara om William är uppe lite längre.

– Puss-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: