Dark Mode Off / On
Sjukdomar Småbarnåren

Ikea, Tidskollar fel och allergie.

Misstänker att jag är dum i huvudet på nått vis har min kalender jävel fyllts på med fel dag så jag kollade på nästa veckas tid att börja jobba vilket var 7.30-16.30 men nu var det alltså 8.00 jag skulle börja vilket resulterade i att jag lämnade William på dagis en halvtimme tidigare kände att det inte var någon ide att dra hem honom för en halvtimmes skull. Ska snart dra till jobbet då vilket också är ett dagis Härden och vara där tills halv fem alltså. Jag är äckligt jävla allergisk risken finns att jag får anfall idag det känns som de man vågar fan inte sjukskriva mig känner jag att ett anfall är på gång får jag väl helt enkelt säga de och åka hem, då blir det väl inget ikea heller kan jag tänka mig vilket också känns bajs. Mitt öga är svullet som fan och näsan rinner, det kliar i halsen och jag är trött och har svårt att andas. Jävla astma helvete.
Nä nu ska jag dra till jobbet.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.