Småbarnåren

Skit sjukan.

Tycker fan synd om mig själv fick den berömde skitsjukan igen i morse, sprungit på toan och sen har jag kräkts en gång. Så jävla trist, jag och sofie som skulle tränat boxning idag.

Byggde ihop Williams expedit idag i alla fall så nu står den fint inne på hans rum. Nu vill jag ta bort tv:n och mitt gamla tv bord där in ifrån så blir rummet större. Haha jag är fan som min mormor möblerar om och pysslar jämt. Men alla har liksom nån last min är hemmet.

Fick lite filmer idag också för jag har gått med i homeenter. Fick räddningspatrullen (piff och puff) 1+2 , sen ducktales 1 . Sen var det Arn filmen och sen fick jag en hemlig gåva “Evan den allsmäktige” nu väntar jag på att få Chipmunkarna filmen.

Nä vet inte vad mer jag ska berätta.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: